Miten toimin?

Mitä palvelu käytännössä sisältää ja miten toimii?

 

Ota yhteyttä : mia.jurvala@gmail.com tai numeroon 0456635380

Voit soittaa, mutta viestillä (mieluiten WhatsApp) tavoitat varmemmin.

 

Kerro pääpiirteet aiheesta, johon apua tai neuvoja tarvitaan. Odota, että saat kuittauksen siitä, että video/videoita kannattaa lähettää, ohjeet videon lähettämiseen ja saat palvelun maksuohjeet. Samalla sovitaan palvelun aikataulusta.

Halutessa voi myös varata suoraan videopuhelun välityksellä tehtävän koulutuksen. 

 

Omien videoiden lähettämisessä on se etu, että niitä voi katsoa uudestaan ja analysoida pätkä kerrallaan, sekä oppia oman kehon viestinnästä. Videopuhelukoulutuksessa taas saa täsmäapuja. 

 

Videopuhelukoulutukseen tarvitset avustajan, joka toimii liikkuvana kameratelineenä, wa yhteyden ja langattomat kuulokkeet. 

 

Lähetettyihin videoihin saa tarvittaessa lisäkysymyksiä, huomioita ja ehdotuksia jatkoon. Tarvittaessa lähetän linkkejä omaan videokirjastooni, josta voi nähdä annetun tehtävän periaatteet ja saada käytännön vinkkejä. 

 

MITÄ KANNATTAA VIDEOIDA

 

Kannattaa miettiä kuinka pitkiä videoita lähettää. Joudun katsomaan videot vähintään kahdesti niitä analysoidessa, joten minuutin videoon kuluu vähintään 2 min aikaa. muutamien sekuntien pätkiä on turha lähettää, koska on oleellista että hetkestä saa jonkinlaisen kokonaisvaltaisen käsityksen. Kuitenkaan taas useiden minuuttien pituisista videoita tuskin on vastaavaa hyötyä. 

Videolla ei myöskään ole pakko tapahtua mitään draamaa, pelkästä arkisesta käsittelystä saa informaatiota valtavasti. 

Tarvittaessa pyydän lisää materiaalia.