Nyt juuri uutta!!!

Tätä on paljon kysytty ja toivottu.

Nyt on mahdollisuus jatkaa peruskurssin jälkeen seuraavalle tasolle harrastajana! 

Tel-peruskurssin II-taso tapahtuu käytännössä peruskurssin mukana. Kurssin aiheet kulkevat kakkosilla samaa matkaa kuin peruskurssi, mutta syvemmällä tasolla. Kakkoskurssin oppilaat saavat uutta syventävää materiaalia joka viikonloppu, heidän käytännön tehtävät tähtäävät vaativampaan osaamistasoon ja jokaiselta viikonlopulta kakkoset saavat kotitehtävän. Kotitehtävä on useimmiten tehtävä hevosen kanssa, joka videoidaan tai jokin kirjallinen tehtävä. Tehtävät palautetaan yhteiseen nettikansioon, jossa kotitehtäviä tarkastellaan ryhmässä ja opitaan myös sitä kautta. 

HINTA : 280€ / viikonloppu (sis. alv 24% ) 6 * 280€ = 1680€ (alv. osuus 325,17€)

Tel perus ll - tason oppilas voi edetä Tel-kouluttajaksi, mikäli tieto-taitotaso siihen osoittautuu riittäväksi. Telko oppilas jatkaa 6 viikonlopun jälkeen vielä 2 viikonloppua, joista toinen keskittyy kouluttajuuteen liittyviin asioihin ja toisena viikonloppuna on kirjallinen koe ja näyttötilaisuus. 

HINTA : Perusosuuden päälle 400€ * 2 viikonloppua. 800€ (sis alv 24% 154,84€)

Tutustu kouluttajuuteen: TelKo 

Katso: Maksuehdot

 

Kurssiesittely

* Kurssikokonaisuuden käytyäsi, voit käyttää TEL® kurssitodistusta oman toimintasi markkinoinnissa.

* TEL® - peruskurssikokonaisuus antaa sinulle tuhdin paketin siitä mitä on hevosen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

* TEL® -peruskurssikokonaisuus ei tee sinusta kouluttajaa, mutta saat arkeen paljon erilaisia apuja kohdata pulmatilanteita.

* TEL® - peruskurssikokonaisuuden käytyäsi, sinulla on mahdollisuus jatkokouluttaa itsesi TEL® - Kouluttajaksi! 

Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin.

 

TEL 1 Aloitusviikonloppu 

Tämän viikonlopun aikana avataan kurssikokonaisuus siten, että opitaan hahmottamaan, miten kaikki liittyy kaikkeen. Saadaan käsitys siitä, miksi kurssi on tämän muotoinen, asiat tietyssä järjestyksessä ja miksi on tärkeää ottaa haltuun jokainen osa-alue. Viikonlopun aikana opitaan jo paljon perusteita, joihin jatkokurssit tulevat nojaamaan. Tähän viikonloppuun sisältyy myös hevosen ruokinnan perusteet.

 TEL 2 Luonnollinen hevonen

Toisen viikonlopun aikana perehdytään hevosen luontaiseen käytökseen ja hevosen fyysisiin ominaisuuksiin, jotka ovat tärkeässä osassa ihmisen kannalta. Opitaan ymmärtämään, miksi hevosen ja ihmisen näkemykset eroavat monesti niin voimakkaasti ja päätyvät ristiriitoihin. Tutustumme erilaisiin opetusmenetelmiin. Opitaan hallitsemaan hevosen mieltä ja jalkoja. Toisen viikonlopun aikana tutustutaan myös hiukan omiin vahvuuksiin ja heikkouksiin oppijana ja hevosen käsittelijänä

TEL 3 Hevosen oppiminen ja käsittely  

Opitaan miten hevonen oppii ja miten voimme hevoselle opettaa uusia asioita.   Sovitamme hevosille varusteita ja mietimme niiden merkitystä.

TEL 4 Hevosen maastakäsin jumppa 

Perehdytään erilaisiin fysiikkaa parantaviin tehtäviin ja liikkeisiin ja opitaan ymmärtämään mihin mikäkin harjoitus tähtää. Tutustumme hevosen rakenteeseen ja jalka-asentoihin. Viikonloppuna käydään läpi myös kengityksen perusteita

TEL 5 Ratsastettavuus

Viikonlopun aikana opitaan hallitsemaan omaa kehoa hevosen selässä ja opitaan ymmärtämään, miten ihmisen keho vaikuttaa hevoseen. Palaamme jälleen siihen, missä muodossa hevosen tulisi kulkea, jotta se vahvistaisi niitä lihaksia, joilla kantaa ihmistä. Opettelemme keinoja vaikuttaa täsmällisesti hevosen eri jalkoihin tai muihin ruumiinosiin.  Sillä, millä tasolla ratsastat, ei ole mitään väliä tämän viikonlopun aikana. Olet sitten puskassa puksuttaja tai kisakenttien kuluttaja, saat vinkkejä omaan tekemiseen aivan varmasti.

TEL 6 Ongelmien purku

Hevosten kanssa tulee välillä ongelmatilanteita. Hevonen ei mene traileriin, kengitys on hankalaa, madotus on hankalaa… Tämän viikonlopun aikana opetellaan etsimään alkuperäinen syy ei toivottuun käytökseen ja uudelleen opettamaan vanhan huonon tilalle uusi, parempi tapa käyttäytyä. Kurssille pyritään etsimään erilaisia hevosia, joilla olisi joitain pulmia, joten kurssin sisältö rakentuu kurssihevosten näköiseksi. 

 

Ilmoittaudu mukaan! mia.jurvala@gmail.com

Hinnat : http://www.horsett.fi/428077666